Isporuka

Besplatna isporuka

 

ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

Proizvode iz naše ponude isporučujemo u sva mesta u Srbiji.

Za narudžbine kod kojih je ukupan iznos veći od 5.000,00 dinara + PDV, isporuka je besplatna.

Ukoliko je ukupan iznos narudžbine manji od 5000,00 dinara + PDV, troškovi isporuke zavise od načina plaćanja:

- Uplatnica / Virmanski: Troškovi isporuke iznose 420,00 dinara (350,00 dinara + 70,00 PDV-a)

- Gotovinski pouzećem / Plaćanje prilikom preuzimanja: Troškovi isporuke iznose 540,00 dinara uključujući PDV (420,00 dinara + povratnica 120,00 dinara).

 

ROK ISPORUKE

U zavisnosti od količine naručenih artikla, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 24h do 72h (ne računajući vikend i praznike).

 

Napomena:

Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte nas +381 26 330 000 kako bi Vam poslali instrukcije za zamenu.

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Mogućnost greške u raspoloživosti i ceni artikla ne možemo isključiti. Ukoliko dođe do grešaka očekujte kontakt od strane naših komercijalista najkasnije u roku od 24h.

Cene na sajtu su iskazane u dinarima i važe samo za kupovinu preko ovog sajta.
Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. MojaKnjižara.rs se maksimalno zalaže da svi proizvodi na sajtu budu prikazani sa preciznim opisima, fotografijama i cenama, ali ne možemo garantovati da su sve navedene informacije na sajtu u potpunosti ispravne i bez grešaka. Svi proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.
Posetite Mojaknjizara.rs na portalu ShopMania